Projektek

2013. június 1-jétől útjára indult a JOGPONT+ Mini!

2014.06.23. 10:05:00

A sikeres JOGPONT+ projekt kiterjesztéseként immáron 2013. június 1-től lehetővé válik a JOGPONT+ Mini által a 10.000 főnél kisebb településeken is a mindenki számára elérhető, ingyenes jogi szolgáltatások igénybevétele — munkajog, cégjog, társadalombiztosítás, közigazgatási és családjog, valamint részben az adójog területén. A JOGPONT+ Mini projektek — csakúgy, mint a Jogpont Hálózat és JOGPONT+ — országos munkavállalói és munkáltatói érdekképviseletek az unióban is egyedülálló összefogásával valósulnak meg. A projekteket működtető érdekvédő szervezetek: ÁFEOSZ-COOP Szövetség, OKISZ, IPOSZ, KISOSZ, Munkástanácsok, Liga Szakszervezetek, STRATOSZ. A dél-alföldi régióban az ÁFEOSZ-COOP Szövetség a Liga Szakszervezetekkel konzorciumban valósítja meg a projektet és biztosítja a régió 21 településén személyes ügyfélfogadás keretében, telefonon, online és e-mailen az ingyenes jogi segítséget.

A Dél-Alföldi JOGPONT+ Mini egyben a sikerrel zajló JOGPONT+ rendszer bővítése. A fejlesztés iránya az 5-10e fő közötti lakosságszámú településeken a jogi szolgáltatások biztosítása, az elektronikus és telefonos működés bővítése és egy új jogsegély-szolgálati forma: a JogÁsz nap — ami egy információs rendezvény-sorozat, ahol az érdeklődő állampolgár a személyes jogi segítséget is igénybe veheti — bevezetése, amely mind a 21 településen megrendezésre kerül.

Személyes ügyfélfogadás keretében szakszerű tanácsadással és gyakorlott jogászokkal várjuk a dél-alföldi régió 21 településén a megadott nyitva tartás szerint, továbbá vonalas telefonról ingyenes hívható zöldszámunkon - 80/205-408- és a www.jogpontplusz.hu honlapon online és e-mailen is várjuk kérdéseiket.

A projekt szolgáltatásai: 2014.11.30-án zárnak.